BBQ @ NBCT

Tarikh: 04 Julai 2009 (Sabtu)
Masa: 8.00-10.30 mlm
Tempat: Tepi site office

BBQ anjuran Konsortium Jamil Ghani-Anas Maju Sdn. Bhd. dihadiri oleh staf2 KJGAM, konsultan Dr. Nik Associates dan beberapa pegawai Penang Port. Menu utama adalah siput kapit tajaan Senior Project Manager, En. Zaidi; kambing bakar golek2 tajaan Project Manager, En. Rahmat; bihun, tembikai, ayaq oren dll. Lokasi cukup menarik di tepi pantai, berlatar belakangkan suasana pelabuhan waktu malam dengan angin sepoi2 bahasa.


En. Fauzi menunjukkan skill membakar siput kapit


Kambing dari ladang En. Rahmat. Tempat bakar tu dibuat sendiri oleh tukang welding menggunakan besi T25 dan tong curing compound.


Ini bukan sesi presentation tapi sesi berkaraoke dlm bilik meeting konsultan


Apesal tah bila aku nak tangkap gambar pelabuhan waktu malam cahaya dia mesti lari2?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "BBQ @ NBCT"

Post a Comment